Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Par-ky op zijn hoede voor Zoersel

Jelleforbreakfast
24 november 2018

Na 6 speeldagen staat Par-ky Menen met 10 punten op plaats 4 van het klassement. Die positie deelt Menen met Zoersel. En laat dat nu net de tegenstander van vanavond zijn.

De Amigos verzamelden de voorbije wedstrijden punten tegen Guibertin, Gent, Leuven en Waremme en hebben met hoofdaanvaller een echte scoremachine in de rangen. Een eitje wordt het dus niet vanavond.

Voor de wedstrijd schuiven maar liefst 160 eters hun voeten onder tafel voor de côte à l'os van Ziejollid. Een record én het bewijs dat onze club één grote familie is. Dat spelers en supporters dicht bij elkaar staan, bleek deze ochtend in 't Kazematje. Jelle ging er samen met drie van onze trouwste supporters ontbijten bij Anne.

Welkom allemaal straks om 18u of 20u30! By the way: libero Lowie viert vandaag zijn 23° verjaardag.

Tot slot nog dit: op 12 en 22 december speelt Par-ky Menen de halve finale van de beker tegen Lindemans Aalst. Wie er in 2007 bij was in Knokke, herinnert zich zonder twijfel nog hoe uniek die dag was. Daarom nu al een warme oproep om ons 11 jaar later nog eens naar de bekerfinale te schreeuwen. Afspraak op 12 december in de Hel!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.