Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Programma kerstvakantie

Par-ky kerst
24 december 2017

Terwijl de Volleystars bij hun familie van een week rust genieten, een kleine vooruitblik op wat er te gebeuren staat in de kerstvakantie.

Tornooi Almelo

Op 28 december worden de spelers terug op de club verwacht. De dag erna vertrekken ze richting Nederland voor een tweedaags tornooi met de Nederlandse teams Abiant Lycurgus en Seesing Orion en het Duitse SVG Lünenburg. 

Op vrijdag 29 december speelt Par-ky om 17u30 tegen Abiant Lycurgus. Op zaterdag staat de finale geprogrammeerd om 16u30. De strijd om de derde en de vierde plaats begint om 14u00.

Alle info op http://www.topvolleybal-almelo.nl/. Volgens Google Maps is Almelo 3u20 rijden vanuit Menen.

League Trophy

De League Trophy is nieuw dit jaar. De prijzenpot van 20.000 euro ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Met uitzondering van Leuven en Guibertin schreven dan ook alle teams uit de EuroMillions Volley League zich in voor dit bekertornooi.

Doordat Par-ky de herfsttitel pakte, mag Menen direct in de halve finales aantreden (de andere teams spelen al op 3 januari). Op zaterdag 6 en zondag 7 januari wordt gespeeld in de Edugo Arena in Oostakker, thuishaven van VDK Gent.

In de halve finale neemt Menen het op zaterdag 6 januari om 18 uur op tegen de winnaar van het duel tussen Lindemans Aalst en Waremme. De finale wordt gespeeld op zondag om 19u30.

Voor alle deelnemers aan de halve finale voorziet de organisatie een aantal gratis tickets. Binnenkort meer daarover, maar zet beide data alvast in de agenda. 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.