Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Spookt het vanavond een eerste keer in de Hel?

Eldin Demirovic
27 oktober 2018

Nee, wervelend speelde Par-ky Menen niet in de eerste thuiswedstrijd tegen Aalst. “Het kan alleen maar beter” en “Er is nog veel werk aan de winkel”, was de teneur achteraf. Met de komst van Maaseik krijgt Par-ky een kans op eerherstel in eigen huis, zij het geen evidente. Favoriet is de thuisploeg allerminst, maar verrassen kan altijd, remember vorig jaar.

Het Maaseik dat vandaag op bezoek komt, zal wellicht op een hoger niveau acteren dan een jaar geleden. Sterkhouders Blankenau, Cox, Tammemaa en Maan zijn gebleven en onder meer de Belgen Peeters, Baetens en Thys werden binnengehaald om het vertrek van Bruno en Rychlicki op te vangen. De kampioenstitel heeft Greenyard Maaseik (Noliko is - jammer genoeg - uit de (roep)naam verdwenen) bovendien een vertrouwensboost gegeven, met een foutloze competitiestart (zonder setverlies) als gevolg. Ook in de beker stootten de Limburgers gemakkelijk door.

Voor de Volleystars is vrank en vrij aan de opslag komen dus de boodschap. Dit is namelijk niet de wedstrijd die gewonnen moet worden, ook al zou degelijk weerwerk de perceptie over de kern van 2018-2019 een mooie dienst bewijzen. In de wetenschap dat de kennismaking met onze zaal voor veel spelers een gesel is, zouden nieuwkomers Demirovic, Vaskelis, De Vries, De Beul en Stuer na twee weken al iets meer hun draai gevonden moeten hebben.

Laten we het in deze Halloween-tijden in ieder geval nog eens spoken in onze Hel!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.