Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Sterkhouder ruilt Menen voor Aalst

Janusz Górski
16 mei 2018

Het hing al een tijd in de lucht en nu heeft Lindemans Aalst ook officieel de komst van Janusz Górski bevestigd. Na 2 jaar bij Menen keert de sympathieke Pool dus terug naar de Belgische club waar het voor hem begon (toen nog Asse-Lennik). Hij vindt er overigens zijn ex-ploegmaat Robbe Vandeweyer terug, die na 1 jaar Gent verhuist naar Aalst.

We houden eraan Janusz te bedanken voor zijn grinta, inzet en talloze aanvallende en serverende punten. De kwieke receptie-hoek zal volgend jaar zonder twijfel gemist worden. Een verlengd verblijf in Menen was lange tijd een optie, maar toen eerst Maaseik en later Aalst hem het hof maakten, werd het water tussen beide partijen steeds dieper. 

Voor Menen wordt het hopen dat hun ex-speler in de onderlinge duels niet uitpakt zoals in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen (tegen Maaseik). Samen met Julien Winkelmuller speelde Górski de toekomstige kampioen toen op een hoopje. Een blessure stak enkele weken later echter stokken in de wielen (en dat was niet voor het eerst). Eenmaal hersteld was het knokken om zijn basisplaats terug te veroveren, maar naarmate de play-offs vorderden groeide Janusz naar zijn allerbeste niveau. Dat was ook de concurrentie niet ontgaan en zo verliest Menen een sterkhouder.

Ook de andere vertrekkers (Julien Winkelmuller (Chaumont), Jop Vercruysse (?), Rune Fasteland (Knack) en Bernardo Silva(?)) wenst Par-ky Menen heel veel succes toe in hun verdere sportieve loopbaan. 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.