Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Update League Trophy

League Trophy
5 januari 2018

Zaterdag om 18u betreedt Par-ky Menen de Gentse Edugo Arena voor de halve finale van de League Trophy tegen Lindemans Aalst. Ook zonder de naar Argentinië vertrokken Depestele haalden de Pajotters het vrij gemakkelijk van Waremme (25-21, 25-20, 25-23). Middenman Colson maakte na een lange afwezigheid zijn wederoptreden.

Inmiddels zijn alle 50 gratis tickets voor de 1/2 finale de deur uit. Uiteraard kan je op https://www.ticketshark.be/store/vdkgent nog tickets bestellen (15 euro per dag). Goed om weten: een zaterdagticket is niet alleen geldig voor de wedstrijd van Menen, maar ook voor de andere halve finale tussen Roeselare en Maaseik.

We verwachten jullie massaal in Oostakker komende zaterdag. Laten we ook op neutraal terrein het recept van de Hel van Mjiende hanteren.

Bij winst komen overigens nog eens 20 gratis tickets vrij voor de finale, maar dat weten we dus pas zaterdag rond 20u.

Nieuws in de rand: gisteren trainde onze nieuwe libero Bernardo Silva voor het eerst mee. De jonge Portugees liet een goede indruk na. Mogelijk komt hij zaterdag voor het eerst in actie. Ook Janusz Górski traint weer mee, zij het nog niet voluit.

Forza VCM!

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.