Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Voor de tweede week op rij naar Gent

Par-ky Menen
12 januari 2018

Vanavond trekt Par-ky Menen voor de tweede keer in een week richting Edugo Arena. Met nog vijf speeldagen te gaan tot de play-offs is Par-ky het aan zijn status verplicht om de volle buit te pakken tegen de voorlaatste uit de klassering. Een scenario zoals uit de heenmatch (3-2 winst na 0-2 achter) valt dus best te vermijden.

Aan Meense zijde is het uitkijken of de nieuwe libero Bernardo Silva het goede van vorige week bevestigt. Mogelijk komt ook Janusz Górski aan de opslag. De Pool is na anderhalve maand afwezigheid weer speelklaar. VDK Gent rekent op hoofdaanvaller De Vries die in oktober een goede beurt maakte in Vauban. Ook ex-Menenaars Dedeyne en Vandeweyer zullen ongetwijfeld gemotiveerd aan de opslag verschijnen.

Tickets (10 euro of 15 euro in de VIP-zetels) kunnen gekocht worden aan de deur of op https://www.ticketshark.be/store/vdkgent. 

Voor Par-ky wordt de komende week weer razend druk. Zondagmiddag vliegt de ploeg namelijk al naar Estland. Dinsdag om 19 uur speelt Menen er de heenwedstrijd van de 1/8 finale tegen Pärnu, twee jaar geleden ook al eens de tegenstander in de CEV Challenge Cup. Bij kwalificatie wacht de Volleystars een trip naar Griekenland of Azerbeidzjan (!).

Nog dit: zondag om 15u speelt KSCT Menen de topper in 3de amateur tegen Eppegem. Alle abonnementhouders kunnen deze voetbalmatch gratis bijwonen. Ook wie de wedstrijdfolder van tegen Haasrode-Leuven of Schönenwerd bijhield mag gratis binnen. 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.