Decospan 3 jaar langer naamsponsor

Decospan naamsponsor Volley Menen

03 juni 2024

Wat Knack is voor Volley Roeselare, is Decospan voor Volley Menen. Het op en top Menense bedrijf van de familie Desmet wordt dan ook heel vaak in één adem genoemd met de stad waar niet alleen heel hard gewerkt wordt, maar ook volleybal op het hoogste niveau gespeeld wordt. Dat laatste kan niet zonder de steun van onze vele partners, niet in het minst van de firma Decospan.

We zijn dan ook bijzonder verheugd dat het partnership als naamsponsor met drie jaar verlengd wordt. De officiële naam van onze club blijft zo alvast minstens tot het seizoen 2026-2027 Decospan Volley Team Menen.

Een hart voor Menen…

De voorbije twee jaar haalde Decospan Menen twee keer de bekerfinale in het Sportpaleis. Het leverde onze stad, onze club en onze naamsponsor flink wat media-aandacht op. “Voor een bedrijf als Decospan zijn dergelijke sportieve topprestaties een kans om onze naambekendheid te vergroten, maar het is lang niet de enige reden waarom we onze naam graag verbinden aan een lokale topsportclub als deze”, kadert CEO Pieterjan Desmet. “Het volleybal leeft al sinds de eeuwwisseling heel sterk in Menen. Met onze structurele ondersteuning willen we de club helpen om elk seizoen een competitieve ploeg het veld in te kunnen sturen, maar zo doen we ook iets terug voor de inwoners van de stad en de trouwe volleybalcommunity. Nu de nieuwe sporthal eraan komt, biedt dat voor ons ook mooie kansen om onze klanten en medewerkers uit te nodigen.”

… en een hart voor sport

De link tussen Decospan en (top)sport komt allerminst uit de lucht gevallen. Zo kunnen naast volleybalclub Decospan Menen nog tal van andere lokale sportclubs en evenementen op de steun van Decospan rekenen. Sport en beweging zitten daarnaast ook ingebakken in het bedrijfs-DNA. Medewerkers kunnen er niet alleen terecht in een eigen fitnessruimte, er worden ook tal van andere initiatieven opgezet om te sporten en te bewegen. “We zijn er heel sterk van overtuigd dat sport goed is voor het lichaam en de geest. Door onze medewerkers daar faciliteiten en kansen voor te bieden, dragen we bij aan hun welzijn en aan een gezonde werkplek.”

Meespelen op het hoogste niveau

“We zijn heel dankbaar dat we de komende drie jaar eens te meer op Decospan kunnen rekenen”, aldus algemeen manager Benoit Deny. “Met het team dat we mede dankzij de financiële inbreng van Decospan hebben kunnen samenstellen, zijn we gewapend om ook dit jaar de top 4 te ambiëren. Dat is de doelstelling voor komend seizoen en zal dat ook de volgende jaren zijn. Vanaf februari neemt de Belgische top 4 het bovendien op tegen de top 4 uit Nederland. Dat grensoverschrijdende competitieformat is nieuw en is voor onze partners een bijkomende gelegenheid om hun bereik te vergroten. Bovendien spelen we ook dit jaar Europees. Dat zal vanaf nu weer kunnen in onze vertrouwde, verbouwde sporthal. Zonder enige twijfel zal dat in aanwezigheid zijn van een mooie delegatie van onze naamsponsor.”


Artikel Fan2BE Artikel kw.be

Vragen?
Sponsor worden?