Gilles 1 jaar langer bij ons

img 7444

08 maart 2024

Niet alle sterren gaan, er zijn er uiteraard ook die blijven. We starten de reeks contractverlengingen met die van Gilles Vandecaveye. Voor de 28-jarige Bellegemnaar wordt het in totaal zijn vierde seizoen bij Decospan Menen.

De kwaliteiten van Gilles kenden we maar al te goed toen hij afgelopen zomer vanuit Gent terugkeerde naar Menen. Als een van de beste serveerders van de Lotto Volley League zorgde hij meermaals voor een kloof vanop de opslaglijn (of dichtte hij er een). Ook op de hoek en vanop de pipe noteerde hij elke wedstrijd wel dubbele cijfers. Hij speelde tot nog toe dan ook nagenoeg alles.

Het spreekt voor zich dat we heel blij zijn dat we ook bij de terugkeer naar Vauban op Gilles zullen kunnen rekenen. Met Gilles, Jelle als T2 en Jasper in het midden (nog jaar contract) kleurt het team alvast een beetje West-Vlaams.

In de komende weken worden verdere contractverlengingen en nieuwkomers gaandeweg gedeeld. Receptie-hoek Marin Dukic, middenman Jasper Verhamme en youngster Eliot De Vleeschhauwer hebben in ieder geval nog een jaar contract.


Vragen?
Sponsor worden?