Met volle buit terug uit Leuven

21 januari 2024

Volley Haasrode Leuven - Decospan Menen: 1-3

Setstanden: 19-25, 19-25, 25-23, 23-25

Decospan Menen heeft gisterenavond de eerste horde naar de play-offs met verve genomen. In Leuven liepen de bezoekers vlot uit naar 0-2 en bij 19-23 in de derde set leek het ook 0-3 te worden, maar dan scoorde de thuisploeg zes punten op rij. In set 4 zette Decospan in moneytime wel een achterstand recht, waardoor de spelers in hun Mini Countryman alsnog met de volle buit naar Menen konden terugrijden.

Deze driepunter is goed voor het vertrouwen na een maand zonder wedstrijd, maar het is vooral een belangrijke zege met het oog op het klassement. Door de overwinning komen we namelijk op 1 punt van de nummers 6 en 7 (Guibertin en Achel). Woensdag kan in Waremme een nieuwe gouden zaak gedaan worden met het oog op de play-offs. Daarna volgen twee thuiswedstrijden: tegen Knack op zaterdag 27 januari en tegen Achel op woensdag 31 januari.

Startten voor Decospan Menen: Perezic, Van Hoyweghen, Dukic, Vandecaveye, Van de Velde, Verhamme, Stuer
Kwam in: Vanneste

Star of the game: Seppe Van Hoyweghen