Voorbereiding start met opdoffer

basil 1692776562

23 augustus 2023

Gisteren is het team aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart. Acht spelers trainden een eerste keer in de sporthal in Rekkem. Basil Dermaux was daar niet bij. De jonge hoofdaanvaller scheurde bij de nationale ploeg zijn voorste kruisband van de knie en moet onder het mes. Daarna wacht hem een lange revalidatie van om en bij de zes maanden.

Nog voor het seizoen dus kopzorgen voor het trainersduo Depestele-Sinnesael. Met Eliot De Vleesschauwer beschikt de club over een doublure op de opposite, maar de kersverse aanwinst is nog jong. De komende periode wordt dan ook gekeken of er nog een versterking mogelijk is.

Wel present op de eerste training waren blijvers Yentl Bille, Lowie Stuer, Mathieu Vanneste, Thiemen Ocket en Arno Van de Velde. Nieuwkomers Marin Dukic, Jasper Verhamme en Gilles Vandecaveye konden dan weer kennismaken met hun nieuwe ploegmakkers.

Seppe Van Hoywegen en Stipe Peric zijn nog even actief met de nationale ploeg, terwijl Eliot De Vleesschauwer nog een weekje rust krijgt na een drukke zomer met de Young Red Dragons.


Vragen?
Sponsor worden?