Wat kunnen we in Milaan?

whatsapp image 2023 11 21 at 19.12.28.jpeg

22 november 2023

In de 1/16 finale van de CEV Cup neemt Decospan het vanavond op tegen Allianz Powervolley Milano. Menen begint als underdog aan deze aantrekkelijke affiche tegen een topclub uit een echt volleyballand. In de stad van de beroemde Duomo en de voetbaltempel San Siro gaan we op zoek naar het niveau van het seizoensbegin om volgende woensdag (29/11) in een gunstige uitgangspositie aan de terugwedstrijd te beginnen.

Allianz Powervolley Milano eindigde vorig jaar als vierde in de sterke Italiaanse SuperLega. Dit seizoen staan ze na zes speeldagen achtste met twee overwinningen en vier nederlagen. De laatste wedstrijd van nu zondag werd wel met 1-3 gewonnen tegen Catania.

Bekendste naam in de kern is Ferre Reggers. De Red Dragon maakte deze zomer de overstap van Maaseik en heeft ondertussen een basisplek veroverd. Op de hoek herkennen we met Matey Kaziyski een bekend gezicht. De Bulgaar is ondertussen 39 jaar en kwam over van Trentino, vorig jaar een van onze tegenstanders in de Champions League. Verder veel Italianen, aangevuld met de Argentijnse middenman Agustín Loser (ex-Tourcoing en jeugdidool van onze Jasper Verhamme), de Cubaanse receptie-hoek Osniel Mergarejo, de Japanse international Yuki Ishikawa en de Kroatische hoofdaanvaller Petar Dirlic.

De wedstrijd start om 20u30 in de Allianz Cloud. Helaas niet te volgen via de livestream. 


Vragen?
Sponsor worden?